The Art & Science of Foodpairing

The Art & Science of Foodpairing

Online-Artikel-Nr: 0007438255
  • TitelThe Art & Science of Foodpairing
  • EinbandartHardcover
  • Seiten384
  • SpracheEnglisch
CHF54.90

Lieferung voraussichtlich

Heimlieferung,
innerhalb 2 Wochen geliefert
Abholung,
innerhalb 2 Wochen abholbereit

Filialbestand

Nur Online verfügbar

Information


Produktebeschrieb

The Art & Science of Foodpairing

Produktbeschreibung

'We build tools to create culinary happiness' - Foodpairing.com 'There is a world of exciting flavour combinations out there and when they work it's incredibly exciting' - Heston Blumenthal Foodpairing is a method for identifying which foods go well together, based on groundbreaking scientific research that combines neurogastronomy (how the brain perceives flavour) with the analysis of aroma profiles derived from the chemical components of food. This exciting new book explains why the food combinations we know and love work so well together (strawberries + chocolate, for example) and opens up a whole new world of delicious pairings (strawberries + parmesan, say) that will transform the way we eat. With ten times more pairings than any other book on flavour, plus the science behind flavours explained, Foodpairing will become THE go-to reference for flavour and an instant classic for anyone interested in how to eat well. Contributors: Astrid Gutsche and Gaston Acurio - Astrid y Gaston - Peru Andoni Luiz Aduriz - Mugaritz - Spain Heston Blumenthal - The Fat Duck - UK Tony Conigliaro - DrinksFactory - UK Sang Hoon Degeimbre - L'Air du Temps - Belgium Jason Howard - #50YearsBim - UK/Caribbean Mingoo Kang - Mingles - Korea Jane Lopes & Ben Shewry - Attica - Australia Virgilio Martinez - Central - Peru Dominique Persoone - The Chocolate Line - Belgium Karlos Ponte - Taller - Venezuela/Denmark Joan Roce - El Celler de Can Roca - Spain Dan Barber - Blue Hill at Stone Barns - USA Kobus van der Merwe - Wolfgat - South Africa Darren Purchese - Burch & Purchese Sweet Studio - Melbourne Alex Atala - D.O.M - Brazil María José San Román - Monastrell - Spain Keiko Nagae - Arôme conseil en patisserie - Paris

Titel & Produktsprache

TitelThe Art & Science of Foodpairing
Untertitel10,000 flavour matches that will transform the way you eat
SpracheEnglisch
Mehr anzeigen +

Titel & Produktsprache

TitelThe Art & Science of Foodpairing
Untertitel10,000 flavour matches that will transform the way you eat
SpracheEnglisch

Autoren & Verlag

Autor/-inJohan Langenbick, Peter Coucquyt und Bernard Lahousse
VerlagHamlyn

Auflage & Publikationsort

Erscheinungsjahr2020
Erscheinungsdatum01.10.2020

Buch Eigenschaften

EinbandartHardcover
Seiten384
ThemenbereichKochlexika, Tabellen, Karteikarten

Produktdimensionen

Gewicht1.79 kg
Höhe282 mm
Breite222 mm
Dicke30 mm

ISBN

ISBN978-1-78472-290-6

Fehlerhafte Daten melden


Bewertungen (0)

Es liegen noch keine Bewertungen vor.

Gesamtbewertung

Kommentare (0)

Geben Sie den ersten Kommentar zu diesem Produkt ab.

Interdiscount-Newsletter

Abonnieren Sie unseren Newsletter und gehören Sie zu den Ersten, die von unseren wöchentlichen Angeboten, Aktionen und Neuheiten erfahren.
Ein Unternehmen der Coop Gruppe